Andreea Bocelli, concert extraordinar la Constanța?!

596
Andreea Bocelli, concert extraordinar la Constanța?! - andreea-1347023887.jpg

Din dorința de a-și uimi concitadinii cu noi și noi spectacole-surpriză, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Gheorghe Ungureanu, a început negocierile cu managementul celebrului cântăreț de operă Andreea Bocelli, pentru un concert în premieră în România pe data de 10 decembrie 2012.

Da, ați citit bine! În avanpremiera concertului de anul viitor de la București, programat în Piața Constituției, pe 10 mai 2013.
Supranumit "Legenda noului mileniu", Andreea Bocelli va împlini luna aceasta, pe 22 septembrie, 54 de ani. Născut cu glaucom grav, micul Andreea a rămas orb la vârsta de 12 ani în urma unui accident grav petrecut la un meci de fotbal. Până să debuteze pe scena Festivalului San Remo, în anul 1994, Andreea Bocelli a câștigat prima sa competiție muzicală cu "O sole mio". Recunoașterea internațională a obținut-o, conform specialiștilor, cu melodia "Con te partiro", rescrisă apoi și redenumită "Time to Say Goodbye" și în care face duet cu Sarah Brightman.
Așteptăm cu interes să aflăm dacă directorul Gheorghe Ungureanu va reuși să negocieze prețuri mai rezonabile la bilete față de cele care se cunosc pentru concertul de la București și care pleacă de la 1.400 lei în zona VIP.
Până la sosirea lui Andreea Bocelli, însă, la Casa de Cultură, luni, 10 septembrie, vor sosi la Constanța pentru o conferință de presă regizorul Dan Tudor împreună cu celebrele actrițe Ileana Stana Ionescu și Rodica Popescu Bitănescu, protagonistele premierei "Gaițele" ce va putea fi vizionată de constănțeni pe 24 septembrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2555 secunde