Încep înscrierile, dar și cazările la Universitatea "Ovidius"

600
Încep înscrierile, dar și cazările la Universitatea

De luni, 10 septembrie, la Universitatea "Ovidius" încep înscrierile pentru sesiunea de admitere la studii de licență în cadrul facultăților Universității "Ovidius" din Constanța, dar și cazările în cele 1.400 de locuri situate în cele cinci cămine.

Pentru facultățile care au probă de concurs, înscrierile se încheie pe 16 septembrie, iar la facultățile care au concurs pe bază de dosar, înscrierile vor dura până pe 18 septembrie. În zilele de 17 și 18 septembrie este programată susținerea probelor de concurs, iar între 19 și 20 septembrie, afișarea rezultatelor. Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 9-17, inclusiv sâmbătă și duminică, între 9-13.
Sunt scoase la concurs peste 1.000 de locuri cu taxă, dintre care fără taxă: patru locuri la Facultatea de Litere, dintre care două locuri la specializarea Limba și literatura franceză-o limbă și literatură modernă (italiană, portugheză, engleză), două locuri la specializarea Studii americane; 12 locuri la Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia Petrolului, dintre care trei la specializarea Fizică, trei la specializarea Chimie, șase la Chimie alimentară și tehnologii biochimice; 15 locuri la Facultatea de Matematică și Informatică, specializarea Matematică-Informatică; 12 locuri la Facultatea de Construcții, dintre care șase la domeniul de licență Inginerie civilă și șase la specializarea Inginerie economică în construcții; șapte locuri la Facultatea de Arte, dintre care trei la specializarea Interpretare muzicală (canto) și patru la Artele spectacolului (actorie). Totodată, sunt scoase la concurs câte un loc pentru candidații rromi la specializările Jurnalism (Facultatea de Litere), Teologie ortodoxă pastorală (Facultatea de Teologie), Administrație publică (Facultatea de Drept și Științe Administrative), Chimie (Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia petrolului), Informatică (Facultatea de Matematică - Informatică), Asistență farmacie (Facultatea de Farmacie), Inginerie economică în construcții (Facultatea de Construcții), Artele spectacolului - actorie (Facultatea de Arte).

Atenție la numărul de înregistrare al cererii de cazare
Tot de luni, 10 septembrie, și până pe data de 23 septembrie, se depun cererile de cazare pentru anul universitar 2012-2013. În intervalul orar 10-13, la sediul Ligii Studenților situat pe bulevardul Mamaia nr. 124, Cămin 2, mansardă, camera 5, sunt așteptați cei care doresc un loc în căminele Universității "Ovidius". Numărul total de locuri disponibile se ridică la peste 1.400.
Cele trei cămine din zona Pescărie oferă 780 de locuri, distribuite astfel: FN1, dat în folosință în 1997, dispune de 240 locuri, FN2 (2007) are 480 locuri, FN3 (2012) - 60 de locuri. La sediul din bulevardul Mamaia, în căminul C1 renovat în 2009 se găsesc 280 de locuri, iar C2 (2000) sunt 360 de locuri. Cererile tipizate se găsesc la sediul Ligii și la copiatoarele din Universitate și la depunerea acestora veți primi un număr de înregistrare care atestă faptul că cererea a fost depusă. Reprezentanții Ligii nu își asumă responsabilitatea pentru cererile lăsate în alte locații decât în sediul acesteia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4811 secunde