Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” vă invită la distracţie

1332
Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” vă invită la distracţie - x-brauletul-1689335289.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Proroc Ilie, Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” vă invită joi, 20 iulie, de la ora 19:00, în sala Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, la un spectacol extraordinar de folclor. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”’, iar accesul publicului este gratuit. Potrivit organizatorilor, alături de orchestră și de grupul de dansatori, pe scenă vor evolua îndrăgiți interpreți de muzică populară atât consacrați, cât și din tânăra generație de speranțe, în cadrul unui spectacol de folclor autentic românesc, care va aduce în prim-plan frumusețea cântecului, dansului și a portului popular tradițional.

Cu această ocazie, ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” a pregătit pentru publicul iubitor de folclor autentic o împletire armonioasă de suite instrumentale și coregrafice și recitaluri ale unor artiști valoroși.

Astfel, invitații evenimentului sunt: Maria Ghinea - apreciată cântăreață de muzică populară, Marilena Bordianu - cursantă talentată de la Clasa de Canto - Muzică Populară a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și Elena Plătică - îndrăgita solistă a Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul”. Orchestra este condusă de maestrul dirijor Cristian Obrejan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5153 secunde