Sfaturi pentru a ajunge un antreprenor de succes de la un antreprenor de succes

Concurs "Antreprenor = Lider" Marius Ghenea

406
Ieri a avut loc, la ora 12, la o cafenea din City Park Mall lansarea de carte "Anteprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri" a lui Marius Ghenea. Volumul este primul de acest gen scris de un antreprenor român. Acesta și-a respectat promisiunea pe care a făcut-o pe blogul său, aceea de a ajunge la Constanța cu o sesiune de antreprenoriat.
La eveniment, autorul a vorbit despre pașii care trebuie parcurși pentru a ajunge un antreprenor de succes. "Pun un semn de egal între un antreprenor și un lider. Nu poți fi antreprenor fără să fii lider și nu poți fi un lider fără să fii antreprenor", a spus Marius Ghenea. Acesta a mai adăugat că o afacere are nevoie de o viziune energizantă și de o echipă cu valori comune și abilități complementare.
Marius Ghenea și-a început cariera în domeniul afacerilor după ce a terminat Facultatea de Electronică și Comunicații a Universității Politehnice din București, dezvoltând o afacere în domeniul calculatoarelor alături de alți doi colegi. În anul 2003 a fost nominalizat în topul celor mai buni manageri ai anului,de către Ziarul Financiar, iar în anul 2010, i-a fost oferit premiul pentru viziune antreprenorială de către revista Biz.
Cătălina AIRIMIOAEI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7086 secunde