Concurs Foștii absolvenți îi răsplătesc pe actualii premianți

333

Articole de la același autor

Un grup de absolvenți, promoția 1999, a Liceului Teoretic "Traian" a avut geniala idee de a crea Asociația pentru viitorul României și de a reveni la "matcă" pentru a-și premia colegii cu merite deosebite.
Ieri, la Palatul Copiilor, cei mai valo-roși liceeni de la "Traian" și-au făcut publice meritele naționale și datorită acestor tineri care, prin redirecțio-narea celor două procente din impo-zitul pe profit, au reușit să acumuleze o sumă suficientă pentru a confec-ționa medalii, diplome și cupe.
Astfel, au fost răsplătiți cei 12 liceeni care au ajuns la concursuri și olimpia-de naționale, iar finaliștii la faza națio-nală a Concursului de fizică Ștefan Procopiu au intrat în posesia unor cupe. De asemenea, patru dintre olim-picii răsplătiți cu mențiuni la fazele națio-nale au primit fiecare câte 200 de lei.
După cum declara prof. Daniela Boskoff, directorul Liceului "Traian", tinerii întreprinzători intenționează
să-i stimuleze pe colegii lor prin ofe-rirea, anul viitor, a unor premii în bani pentru premiile obținute la fazele naționale ale olimpiadelor școlare după cum urmează: pentru premiul I – 500 lei, premiul II – 400 lei, premiul III – 300 lei, iar mențiunea – 200 lei.
Totul din dorința de a-i stimula să învețe cât mai mult, să concureze și, de ce nu, să fie răsplătiți. Pentru că de la Ministerul Educației nu există vreo nădejde de recunoaștere a valorilor învățământului constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4196 secunde