ANUNȚ IMPORTANT de la Centrul de Excelență Constanța

379
ANUNȚ IMPORTANT de la Centrul de Excelență Constanța - clasa8-1666268221.jpg

Articole de la același autor

Comisia de selecție din cadrul Centrului de Excelență Constanța anunță că din cauza numărului foarte mare de e-mailuri trimise și care trebuie să fie înregistrate, nu se poate organiza testarea anunțată pentru data de 22 octombrie 2022. Fiecare elev care a trimis documentele pentru înscriere va primi, până marți, 25.10.2022, ca răspuns la e-mailul trimis, un e-mail de confirmare care va conține un număr de înregistrare. Acest număr de înregistrare va deveni și codul de anonimizare a datelor personale la afișarea rezultatelor selecției de tip examen - în cazul în care aceasta va avea loc.

Așadar, testarea cognitivă, în cazul în care numărul elevilor înscriși la o anumită disciplină va fi mai mare decât cel al locurilor scoase la concurs, va avea loc pe data de 5 noiembrie 2022, de la ora 9.00, la Școala Gimnazială Nr. 37 Constanța, pentru toate disciplinele.

Testarea pentru limba engleză se va da obligatoriu, indiferent de numărul elevilor înscriși, tot pe 5 noiembrie 2022, la Școala Gimnazială Nr. 37 Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2962 secunde