Concurs Apariții editoriale

507

Articole de la același autor

"Memoratorul de matematică"
La Colegiul Tehnic "TOMIS" Constanța a avut loc, ieri, lansarea cărții "Memoratorul de matematică". Lucrarea vine în sprijinul elevilor de gimnaziu și de liceu, fiind util atât la algebră, cât și la geometrie, trigonometrie sau analiză matematică.
"Rezolvarea de exerciții și probleme va fi mult ușoară dacă elevii caută și explică în mod corect formula corespunzătoare, iar calitatea acestei activități depinde de consecvența și seriozitatea manifestate în desfășurarea ei", au afirmat autoarele volumului, profesoarele Florina Popescu și Cristina Cistea.

Personalități ale culturii macedo-române, în volum
La sediul Fundației Cultural Științifice "Concord" Constanța a avut loc un eveniment cultural intitulat "Multilingvismul - Moduri de promovare a dialogului intercultural" organizat de elevi și cadre didactice ale Liceului de turism "Concord". În cursul acestui eveniment, prilejuit de Anul European al Dialogului Intercultural 2008, participanții au dezbătut tema diversității lingvistice în contextul european și a modurilor de promovare a dialogului intercultural. Elevii au intervenit prin prezentări power point pe tema simbolurilor specifice ale țărilor europene și a celor comune Europei. În încheiere, Dumitru Costea, președintele Fundației "Concord", a prezentat volumul "Rolul Societății de cultură macedo-română la sud de Dunăre - personalități reprezentative până la anul 1914" al cărui coautor este alături de Justin Tambozi și George Justinian Tambozi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6197 secunde