Jim Carrey și-a rupt o coastă pe platourile de filmare

369

Articole recomandate

Jim Carrey, celebrul actor de comedie, și-a rupt o coastă pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect cinematografic al său, comedia "Yes Man", informează dailyexpress.co.uk.
Colega de platou a lui Carrey, actrița Molly Sims a mărturisit faptul că celebrul actor de comedie era atât de plin de energie și de entuziasmat în timpul filmărilor la acest lungmetraj, în care joacă rolul unui bărbat care și-a interzis să spună cuvântul "nu", încât a sfârșit prin a se alege cu o rană destul de dureroasă.
"Jim și-a rupt o coastă. O anumită scenă din film cerea ca noi doi să ne ciocnim, iar el nu a mimat deloc această scenă, s-a ciocnit de mine, a căzut și și-a rupt o coastă", a descris Sims acest accident. "Dar el este un adevărat «soldat bun» și a rămas în continuare pe platou, pentru a termina filmările la această scenă", a adăugat Sims.
Sims a mărturisit, totodată, că a fost uimită de simțul umorului extrem de dezvoltat al lui Carrey, care a glumit fără încetare la filmări, iar ea a trebuit să depună eforturi mari pentru a-și păstra calmul chiar și în timpul scenelor serioase.
"Îmi mușcam limba și obrajii prin interior, ca să rămân în rol și să nu izbucnesc în râs", a povestit Sims.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.022 secunde