"Așa ceva n-a mai văzut Constanța!"

1407
Luând în permanență pulsul publicului spectator constănțean, în calitatea sa de iubitor al actului artistic, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a sindicatelor din Constanța, ne-a împărtășit, în premieră pentru "Cuget Liber", bucuria de a putea aduce pe scena instituției pe care o administrează, luna viitoare, mai precis pe 29 noiembrie, un grandios spectacol de revistă. "Vineri, 22 octombrie, am fost la Teatrul «Constantin Tănase», unde am bătut palma cu directorul acestuia, Alexandru Arșinel, pentru ca pe 29 noiembrie să joace la Constanța «Revista Revistelor»".
Este un spectacol cu cele mai reușite momente artistice selectate de-a lungul anilor din repertoriul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", distribuția completă fiind următoarea: actrițele Ana Maria Donosă și Raluca Guslicov, Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Valentina Fătu, Liliana Mocanu, Cristian Simion, Nae Alexandru, interpreții Adrian Enache, Mirela Boureanu, Daniela Cristea, Alin Gheorghișan și Radu Ghencea.
Li se alătură corpul de balet al Teatrului de Revistă, soliști: Lidia Judeanu, Vali Roșca, Edy Chirițescu, Oana Popovici și Mihai Ciobanu, în coregrafia lui Cornel Popovici. Scenografia este semnată de arh. Theodora Dinulescu, iar aranjamentele muzicale de compozitorul Dan Dimitriu.
O desfășurare de forțe care cu certitudine va face sală plină, în memoria timpurilor de altădată, când la Teatrul "Fantasio" spectacolele de revistă se jucau cu casa închisă.
Biletele au fost puse în vânzare începând de astăzi, la prețul de 40 lei și 50 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Casa de Cultura
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Trăiesc ca orice român de pe o zi pe alta"
Pagina a fost generata in 1.4872 secunde