Asociațiile de părinți se întâlnesc cu ministrul Educației, după ce elevii au început școala fără să fie testați

151
Asociațiile de părinți se întâlnesc cu ministrul Educației, după ce elevii au început școala fără să fie testați - masti-1641813792.jpg

Articole recomandate

Preşcolarii şi elevii din învăţământul primar se întorc luni la cursuri după vacanţa de iarnă, fără să fi fost însă testați pentru coronavirus.


Motiv de îngrijorare pentru părinți, mai ales că țara noastră se află sub amenințarea valului 5 pandemic. Reprezentanții asociațiilor de părinți vor avea, luni, o întâlnire cu ministrul Educației în încercarea de a găsi soluții privind testarea celor mici.


După ce elevii de gimnaziu și de liceu s-au întors la școală săptămâna trecută, luni a venit rândul copiilor de grădiniță și ai celor din clasele primare.


Așadar, toți elevii s-au întors luni în bănci, însă fără un rezultat negativ al unui test Covid. Îngrijorător este că școlile rămân în continuare fără teste de salivă pentru copii, după ce achiziția a fost contestată de către una din firmele participante, așa că se așteaptă decizia instanței.


Între timp, ministrul Educației a recomandat părinților să le facă celor mici teste separate, acolo unde există posibilitatea.


Luni, la Ministerul Educației au loc întâlniri, atât cu asociațiile de părinți cât și cu Consiliul Național al Elevilor, unde se discută despre această situație.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2793 secunde