PROTEST al șoferilor Bolt din Constanța împotriva creșterii comisionului

795
PROTEST al șoferilor Bolt din Constanța împotriva creșterii comisionului - xprotestsoferibolt-1641813358.jpg
Mai mulți șoferi de transport alternativ din Constanța, care lucrează cu aplicația Bolt, au ieșit, în cursul zilei de luni, într-un protest, organizat în Parcul Tăbăcărie. Oamenii au ales această metodă pentru a-și „striga” nemulțumirea față de decizia Bolt de a mări tarifele, dar și comisionul perceput, de la 20 la 25%. Șoferii de ridesharing susțin că, în acest fel, veniturile lor vor avea de suferit considerabil.

„Suntem mulți șoferi de ridesharing care foloseam aplicația Bolt, dar nu o vom mai face, dacă nu se schimbă situația. În orașul nostru această aplicație mergea foarte bine. Dar au mărit tarifele, au mărit acum și comisionul de la 20 la 25%. Prin mărirea tarifelor ne «forțează» să luăm clienți pe modul «economic», ceea ce nu ne aduce practic niciun venit! Benzina s-a scumpit, este la 7 lei, orașul este plin de gropi, mașina se defectează în permanență și e nevoie să băgăm bani. Nu este prea avantajos, mai ales dacă plătim și un comision mai mare către aplicație. Ca să nu mai spunem că sunt șoferi care închiriază mașina de la flotă și plătesc pentru ea 400 de lei”, a declarat unul dintre șoferii de ridesharing revoltați.

În mesajul transmis către șoferi, reprezentanții Bolt România au dat asigurări că creșterea comisionului se vor întoarce „la șoferii parteneri prin diverse bonusuri, colantarea autovehiculelor, reduceri pentru pasageri și activități de marketing pentru a crește cererea de curse”. „Te asigurăm că și după creșterea comisionului vei putea să câștigi cel mai bine cu Bolt.

Încă de la lansarea platformei Bolt în România, toate veniturile generate din comisioane au fost reinvestite în piața locală. Deoarece potențialul de creștere a pieței de transport alternativ este în continuare foarte ridicat, Bolt va urma același traseu și în 2022”, au transmis reprezentanții Bolt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3284 secunde