Anunţ important pentru asociaţiile de locatari

965
Anunţ important pentru asociaţiile de locatari - facebooktwitterlinkedinemailtheb-1641813095.jpg

Articole de la același autor

Societatea Termoficare Constanța S.R.L. anunță reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari care nu au transmis până la această dată o adresă de e-mail pentru corespondență, să o facă la punctele termice cunoscute. De acolo pot ridica procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii decembrie 2021.

Potrivit reprezentanților instituției, spre deosebire de anii anteriori, în sezonul rece 2021-2022, pe lângă ajutorul pentru încălzirea locuinței consumatorii vulnerabili vor beneficia și de supliment pentru energie în sumă fixă pentru apă caldă menajeră.

Ce trebuie să facă membrii legali ai asociaţiilor de proprietari este să împartă consumurile de energie termică distinct pentru încălzire și apă caldă menajeră pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderourile respective la una dintre casieriile societății Termoficare Constanța S.R.L., între orele 8:00 - 12:00 și 12:30-16:30 sau în format electronic la adresa [email protected].

„În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire și apă caldă menajeră pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către societatea noastră, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh. Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutoare aferente lunii decembrie 2021, este miercuri, 12 ianuarie 2022 , ora 12:00”, au precizat specialiştii de la Termoficare.

Precizăm că pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii decembrie 2021 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3513 secunde