Călătorește cu Bolt: serviciul de ride-hailing, lansat la Constanța!

906
Călătorește cu Bolt: serviciul de ride-hailing, lansat la Constanța! - boltpublicitate-1605726089.jpg

Articole de la același autor

Anul 2020 este „anul transportului alternativ” în Constanța! Căci, după o bună perioadă de așteptări și demersuri, în 2020, cele trei platforme principale de transport alternativ din România sunt prezente în județul de la malul mării. Marți, 17 noiembrie, Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere și-a lansat serviciul de ride-hailing în Constanța, extinzând astfel prezența principalului său serviciu în cele mai importante orașe din România. Până de curând, Bolt era prezent la malul mării doar cu serviciile de micromobilitate, de închiriere de trotinete electrice.

Utilizatorii care au deja instalată aplicația Bolt pentru a folosi trotinetele electrice pot, în prezent, să solicite o mașină Bolt pentru călătoriile pe o distanță mai mare în oraș. Cei care nu au aplicația instalată o pot descărca de pe Google Play sau AppStore.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Plata se poate face direct în aplicație, prin înregistrarea unui card de credit, dar se poate opta și pentru plata cash, însă Bolt nu recomandă folosirea acestei metode în contextul situației actuale. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. De asemenea, Bolt recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă, conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Șoferii constănțeni care vor să-și rotunjească veniturile o pot face activând în regim de ride-hailing. Principalele condiții sunt să aibă vârsta de 21 de ani împlinită și să dețină permisul auto de cel puțin doi ani. Pentru mai multe informații privind pașii care trebuie urmați pentru a fi șofer de transport alternativ puteți accesa website-ul conduc.eu. Flota i-Drive este unul dintre principalii parteneri Bolt în Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde