Astăzi, prima probă, nesimulată, a BAC-ului

439
Începând de astăzi și până pe 17 februarie, 7.935 de liceeni constănțeni vor parcurge prima etapă a examenului de Bacalaureat 2010, proba de competențe lingvistice de comunicare orală în limba română. Subiectele vor avea un grad de dificultate care să permită rezolvarea lor în maximum 10-15 minute. Elevului îi este permis să ia și 0 puncte, pentru că singura condiție pentru a trece BAC-ul oral este simpla prezență.
Deja simulată cu rezultate nu tocmai mulțumitoare, din cauza prezenței slabe, dar și a blocării site-ului ce a fost accesat deodată de prea mulți elevi, testarea la calculator este programată de pe 19 până pe 29 aprilie, iar pe 31 mai, bacalaureații vor susține competențele la limba străină.
Sesiunea scrisă va conține doar trei probe. Limba română se va susține pe 28 iunie, iar matematica sau istoria, pe 30 iunie. Ultima probă, pe 2 iulie, va fi la alegere, în funcție de profil. Pe 4 iulie vor fi afișate rezultatele, pe 6-7 iulie vor fi evaluate contestațiile, iar pe 8 iulie vor fi comunicate rezultatele finale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Stire din Cultură-Educație : "La plăcinte înainte…"
Pagina a fost generata in 2.5221 secunde