Bacalaureat 2011

Astăzi, proba de competențe digitale

264

 

Programată inițial în perioada 13-17 iunie, proba D, cea de evaluare a competențelor digitale a fost decalată, din cauza Rusaliilor, să înceapă de astăzi.

Potrivit prevederilor art. 134 din Legea privind Codul Muncii nr. 53/2003 republicată, prima și a doua zi de Rusalii (12-13 iunie 2011) sunt zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Așa încât învățământul românesc va intra într-o mică vacanță în acest week-end, proba D urmând a fi reluată marți, 14 iunie, până vineri, 17 iunie.

O parte dintre directorii de licee și grupuri școlare intenționau să programeze această probă începând cu data de marți, 14 iunie, mai ales că foarte mulți dintre candidați au avut grijă din timpul anului școlar să obțină certificatul ECDL

În perioada 23-27 mai, conform art. 4 punctul 1, 2 și 3 din Metodologie, elevii au avut posibilitatea să depună, la secretariatele liceelor, o copie legalizată a Certificatului ECDL Complet sau a Certificatului ECDL Start împreună cu cererea scrisă. În situații excepționale, în care elevul nu deținea încă Certificatul ECDL dar a finalizat toate examenele urmând să i se elibereze Certificatul ECDL, a putut depune o adeverință (solicitată de la ECDL ROMANIA), urmând ca până cel târziu cu trei zile înainte de începerea probei de evaluare a competențelor digitale – proba D din cadrul sesiunii respective de Bacalaureat, să depună copia legalizată a Certificatului ECDL.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Iunie 2011
Stire din Cultură-Educație : Admiterea a început cu stângul
Pagina a fost generata in 2.4238 secunde