ASTĂZI S-A DECIS! Iată ce se întâmplă cu proiectul de fuziune între Universitatea Maritimă şi Politehnica Bucureşti

6693
1
ASTĂZI S-A DECIS! Iată ce se întâmplă cu proiectul de fuziune între Universitatea Maritimă şi Politehnica Bucureşti - img20221116wa0071-1668600722.jpg

Articole de la același autor

UPDATE. La finalul întâlnirii din aula Universităţii Maritime cu rectorul Politehnicii Mihnea Costoiu, Cornel Panait a anunțat că încetează proiectul cu Politehnica!


Ca urmare a reacţiei dure a tuturor studenţilor prezenţi, care au demonstrat că sunt o forţă, proiectul de fuziune între Universitatea Maritimă și Politehnica București a picat.



xxx


Studenții Universității Maritime din Constanța se întâlnesc astăzi, 16 noiembrie 2022, cu Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica din București (UPB), după ce presa din Constanța a anunțat negocieri de fuziune între Universitatea Maritimă și Politehnica București. Potrivit unui comunicat, solicitarea conducerii UPB a fost ca presa să nu fie prezentă la eveniment, iar dezbaterea să se realizeze cu ușile închise.


Comentează știrea

Mario
16 noiembrie 2022
Este normal

Buna ziua Este o facultate care scoate studenți pe bandă rulantă si la sfârșitul facultati nu își dau seama ce fel de facultate au terminat... Cu materie invechita de acum 50 de ani care este nulă in ziua de azi este valabil cam la 80% din facultatile din România. Nu este o tragedie că se desființează.....!!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.545 secunde