Astăzi, schițele lui Caragiale, prezentate de actori constănțeni elevilor de la Telecomunicații

316
Actorul Liviu Manolache continuă proiectul prin care își propune să le facă tinerilor cunoștință cu teatrul, aducând această artă chiar în mijlocul lor.
Prima oprire din cadrul proiectului "Ora de teatru" a avut loc în luna decembrie a anului trecut, când Liviu Manolache, alături de colegii săi de teatru și de proiect - Andrei Cantaragiu, Luiza Sarivan, Bogdan Bucătaru și Florentin Roman – au evoluat în fața elevilor de la Grup Școlar "Dimitrie Leonida" și a celor de la Grupul Școlar "Emil Palade". Actorii au prezentat schițele "Amici", "Justiție", "Căldură mare" și "C.F.R.", la finalul fiecăreia dintre ele având loc un workshop.
Astăzi a venit rândul elevilor de la Grup Școlar de Telecomunicații din Constanța pentru a asista la proiectul teatral-educațional inițiat de Liviu Manolache. Astfel, spec-tacolul va începe le unitatea de învățământ de la ora 12.
Vineri, 15 ianuarie, ora 10, actorii vor prezenta schițele dramaturgului român la Liceul Internațional de Infor-matică, iar pe 27 ianuarie, ora 14, este programată o nouă reprezentație la Grupul Școlar "Emil Palade".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Ianuarie 2010
Stire din Cultură-Educație : A murit scriitorul Stelian Filip
Pagina a fost generata in 2.4154 secunde