Astăzi se încheie evaluările la Bacalaureatul de toamnă

106
Astăzi se încheie evaluările la Bacalaureatul de toamnă - bacalaureat-1377198416.jpg

Articole de la același autor

Pentru susținerea celei de-a treia probe, Evaluarea competențelor digitale (în perioada 22-23 august), s-au înscris 621 de candidați.

Conform statisticilor Inspectoratului Școlar Județean Constanța, la proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, din cei 650 de candidați înscriși, 510 candidați au obținut nivelul de competență "începători", 498 la limba engleză și 12 la limba franceză. 140 de candidați au absentat de la susținerea probei.

Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională a constat în trei probe: o probă de înțelegere a unui text audiat cu durată de 20 de minute, o probă scrisă cu durată de 120 de minute și o probă orală în cadrul căreia candidatul a avut la dispoziție 15 minute pentru a-și susține răspunsurile în fața comisiei.

Conform metodologiei, un elev care nu se prezintă la probele orale poate participa la probele scrise, dar nu poate promova examenul de bacalaureat. De luni, 26 august, încep probele scrise.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde