Ateliere de reconstituire istorică în Parcul Tăbăcărie

189
Ateliere de reconstituire istorică în Parcul Tăbăcărie - atelieredereconstituire-1471881812.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, în Parcul Tăbăcărie va avea loc a cincea ediție a Festivalului Antic Tomis, cu participarea dacilor, romanilor și gladiatorilor de la asociațiile de reconstituire istorică: Terra Dacica Aeterna (Cluj), Asociația Culturală Tomis (Constanța), Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova (Iași) și Geto-Dacii Sudcarpatici (Pitești). 


Evenimentul va demara vineri, 26 august, la ora 12, în Parcul Tăbăcărie cu ateliere de reconstituire istorică, demonstrații tactice, antrenamente militare cu public, teatru pentru copii și alte evenimente, urmate de parada trupelor militare și civile. În ziua a doua, sâmbătă, 27 august, de la ora 10 vizitatorii vor putea participa din nou la atelierele de reconstituire istorică din Parcul Tăbăcărie. 


Între orele 15-16 va avea loc un spectacol de teatru pentru copii, urmat de demon-strații tactice și antrenamente militare cu public. 


La ora 19.30 se va desfășura o paradă antică. Ziua a treia, duminică, 28 august, va începe la ora 10, cu atelierele de reconstituire istorică, demonstrații tactice, antrenamente militare cu public. La ora 15 va avea loc ceremonia de închidere, după care se vor continua atelierele de reconstituire istorică, până la ora 21. Toate acti-vitățile din ziua de duminică se vor desfă-șura în Parcul Tăbăcărie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.445 secunde