Ateliere pentru copii, găzduite de Curtea Brâncovenească

373
Ateliere pentru copii, găzduite de Curtea Brâncovenească - xatelierecopii-1649403239.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 10 aprilie, Adela Ioana Târziu și Dana Ilieș, fondatoarele organizației comunitare Casa cu rost din București, vin la Curtea Brâncovenească din Constanța cu scopul de a organiza trei ateliere pentru copii, centrate pe nevoile lor de dezvoltare actuală.

Plecând de la premisa, verificată, de altfel, că un copil încrezător va crede că poate, își va fixa obiective îndrăznețe pe care va ști că le poate realiza, primul atelier se intitulează „Încredere sau Frică – Program de dezvoltare emoțională și socială pentru copii de 8-12 ani” și se va desfășura în intervalul orar 10,15 – 12,15. Prețul acestui atelier este de 150 RON.

Apoi între 16:30-17:30, este programat un atelier de dezvoltare emoțională pentru copii de 7-12 ani, prin art terapie, activitate care contribuie la dezvoltarea inteligenței emoționale. Preț – 80 lei.

Prin cel de-al treilea atelier, intitulat „Emoții modelate”, Adela Ioana Târziu și Dana Ilieș le propun copiilor cu vârste între 4 și 14 ani să-și exploreze sentimentele. Preț atelier – 80 lei.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde