Atelierul Zânelor își redeschide porțile

89
Atelierul Zânelor își redeschide porțile - atelierulzanelor-1366985256.jpg
JCI Constanța organizează bianual proiectul Atelierul Zânelor, eveniment creativ și recreativ în care, timp de două ore, copiii împreună cu părinții participă la ateliere de creație.

Sâmbătă, 27 aprilie, între orele 10-12, Atelierul Zânelor își redeschide porțile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3. Evenimentul are și un scop caritabil. Cadourile primite vor fi donate copiilor nevoiași din satele sărace din Dobrogea.

Iată activități din cadrul Atelierului Zânelor: l Atelierul Zânei Tradițiilor - care îi va învăța pe părinți și pe copii să decoreze ouă, folosind modelele încondeiate l Atelierul de Decorațiuni - copiii, ajutați de părinți, vor confecționa decorațiuni ECO (aranjamente specifice de Paști) l Atelierul de Plastilină - unde se vor realiza de către copii și părinți mai multe piese din plastilină, create în spiritul sărbătorilor (iepurași, ouă, etc) l Atelierul Zânei Eugenia - cei mici vor decora biscuiți de diverse mărimi cu diferite sortimente de creme cu arome delicioase l Atelierul de Felicitări - din materiale decupate și desenate se vor realiza felicitări cu mesaje către iepuraș, mesaje de mulțumire către părinți.

Copiii și părinții vor trece prin toate cele cinci ateliere acompaniați de Zânele JCI Constanța. Atmosfera va fi întreținută cu activități interactive pe tot parcursul atelierelor: face painting, personaje de poveste, muzică și dans coordonate de Trupa Suflețel.

Sunt așteptați copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte. 

Și pentru că vin sfintele sărbători pascale, organizatorii și-au propus să-i învețe pe copii să dăruiască. Fiecare copil participant își va alege o jucărie a sa și o va înmâna Zânelor JCI Constanța care o vor duce unui copil din familie defavorizată. Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3664 secunde