Premiera "Pain and Gain" la Cityplex Tomis Mall

O poveste adevărată despre goana după Visul American

265
O poveste adevărată despre goana după Visul American - cityplex-1366985319.jpg
Din distribuția avanpremierei "Pain and Gain" de la Cityplex Tomis Mall, din acest week-end fac parte și Ed Harris, Anthony Mackie, Ken Jeong, Tony Shalhoub, Rebel Wilson si Rob Corddry.

Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acțiune "Trage tare și te scoți" ("Pain and Gain"), bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii ‘90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, se decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă. 

În noul său film, Mark Wahlberg trebuie să îl joace pe culturistul Daniel Lugo, iar pentru asta sursele citează că a fost nevoit să își schimbe complet rutina obișnuită și să mănânce de 10 ori pe zi, de aici rezultând că se trezea inclusiv pe timpul nopții pentru a luat câteva mese sau shake-uri. Totuși, Mark a fost ajutat de o echipă de nutriționiști, a scos și el ceva informații esențiale în urma colaborării recente cu GNC pentru noua sa linie de suplimente, și să nu uităm că îl avea alături pe platoul de filmare pe Dwayne "The Rock" Johnson, un fizic cel puțin impresionant dacă nu și intimidant.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Martie 2013
Stire din Cultură-Educație : Gerard Depardieu…  la Constanța
Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Poziția copilului", la Cityplex
Luni, 22 Aprilie 2013
Stire din Monden : Un puzzle "Domestic"
Pagina a fost generata in 0.2268 secunde