Două premiere pentru vârste diferite, la Cityplex Tomis Mall

205
Două premiere pentru vârste diferite, la Cityplex Tomis Mall - cityplex-1363961281.jpg
În acest week-end, Cityplex Tomis Mall din Constanța a pregătit două premiere: "Cursa infernală" ("Vehicle 19") și "The Croods".

Cu o distribuție din care l-am remarcat doar pe Paul Walker, "Vehicle 19" narează povestea unui deținut eliberat pe cauțiune ajuns într-un oraș străin, unde închiriază fără să știe o mașină care-l aruncă într-o cursă infernală atunci când descoperă în portbagaj un "pasager" nedorit, o femeie legată de mâini și de picioare. Pentru că a închiriat mașina care nu trebuia, se trezește acum cu toată po-liția pe urmele lui, care vrea cu orice preț ca femeia din mașină să nu ajungă să depună mărturie într-un caz care implică polițiști corupți.

Cea de-a doua premieră, care poate fi vizionată și în variantă dublată, se adresează celor mici (Cu toate că în sală, la varianta subtitrată, am remarcat mulți adolescenți, așa că…). Familia Crood trăiește într-o cavernă, în perioada cretacică. Lumea este plină de creaturi nemaivăzute, ceea ce-i face pe membrii familiei să nu se prea îndepărteze de casă. Doar că ei sunt vizitați de un necunoscut ieșit din comun, un adevărat geniu al acelor vremuri, printre accesoriile căruia se numără și focul! El îi va împinge pe înapoiați în cea mai mare aventură a vieții lor. Fiind în variantă 3D, vă garantăm câteva efecte… de întins mâna! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Martie 2013
Stire din Cultură-Educație : Gerard Depardieu…  la Constanța
Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Poziția copilului", la Cityplex
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Trei premiere la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.8978 secunde