Lecturi de week-end

183
Lecturi de week-end - carte-1363961187.jpg
Actrița Nuami Dinescu, fosta parteneră de platou a lui Teo Trandafir, și-a lansat volumul-jurnal "Eu nu sunt Tan-ța", la Editura Cartea de suflet.

Absolventă a Facultății de Teatru a Universității Hyperion, Nuami a jucat întâi ca actor amator, apoi ca profesionist, pe scenele teatrelor din Craiova, Brașov, Reșița și Ploiești. A fost Ortansa din "Proștii sub clar de lună" de Teodor Mazilu, Katarina din "Îmblanzirea scorpiei" de William Shakespeare, Veta din "O noapte furtunoasă" a lui I.L. Caragiale, dar și protagonista unor alte numeroase spectacole de teatru. În perioada 2001-2007 a întruchipat-o pe Tanța, personaj al emisiunii "Teo", rol care i-a adus celebritatea.

Pentru a vă suscita, poate, interesul vă oferim un fragment din carte: "Tanța s-a născut așa, de azi pe mâine, și a crescut frumos, de la o zi la alta, fără nici o intervenție, fără nimic forțat, fără constrângeri. A fost un personaj care uneori făcea ce nu puteam eu, care avea o sinceritate pe care eu nu-mi permiteam să o am, care avea liniștea să pună întrebări care în gura altora ar fi fost lipsite de tact. M-am străduit ani de zile să le explic celor care mă confundau cu ce vedeau la televizor că nu sunt ce văd ei, că eu nu sunt Tanța! Ea e mereu veselă și e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt așa…".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Roman erotic devenit best seller mondial
Pagina a fost generata in 0.2452 secunde