Cum puteți oferi o carte unui copil de la țară

258
Cum puteți oferi o carte unui copil de la țară - worldvision1-1361275138.jpg
În perioada februarie - aprilie 2013, World Vision România derulează campania "Cu o carte schimbă viața" cu scopul de a strânge fondurile necesare pentru a dota bibliotecile din peste 53 de comunități rurale din județele în care acționăm: Iași, Vaslui, Ialomița, Vâlcea, Dolj, Constanța și Cluj. 


Alegând să direcționați 2 la sută din impozitul oprit deja de stat către World Vision România îi oferiți o carte unui copil de la țară. În acest fel peste 15.000 de copii de la țară vor putea să descopere poveștile copilăriei. 


"Anul acesta derulăm două campanii în paralele, având același scop: susținerea educației în mediul rural, prin dotarea bibliotecilor rurale cu cărți. Prima campanie este legată de redirecționarea a 2 la sută din impozit, iar cea de-a doua de colectare de cărți de la cei care vor să le doneze. La aceasta din urmă se lucrează, urmând să se stabilească o locație unde vor fi aduse cărțile respective", a declarat, pentru "Cuget Liber", Izabela Ștefan, reprezentant World Vision Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Roman erotic devenit best seller mondial
Pagina a fost generata in 0.305 secunde