Au venit americanii la Colegiul Pedagogic

225
Au venit americanii la Colegiul Pedagogic - pedagogic-1384966253.jpg

Articole recomandate

Militarii americani de pe nava USS Mount Whitney, nava amiral a Flotei a VI-a americane din Marea Mediterană, au fost invitații membrilor Ligii Navale a Statelor Unite ale Americii - Consiliul Mării Negre la o activitate cu specific românesc. Evenimentul a beneficiat de participarea extraordinară a Prințului Paul al României și a Prințesei Lia.

Reprezentanții USS Mount Whitney - comandantul Craig A. Clapperton și Master Chief J. Jonathan M. Carter au donat cu această ocazie un număr de 200 de cărți în limba engleză Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu", reprezentat la eveniment de directorul instituției - prof. drd. Anamaria Ciobotaru și prof. Ecaterina Patrichi - catedra de limba engleză.

Cărțile donate de militarii americani, de ficțiune și non ficțiune, reprezintă un real ajutor pentru elevii Colegiului care studiază limba engleză în program bilingv.

Directorul instituției a purtat discuții cu reprezentanții navei militare despre viitoare colaborări ale unor instituții de învățământ americane cu instituția constănțeană. Militarii americani au fost plăcut impresionați de faptul că elevii Colegiului au participat la numeroase proiecte internaționale și școli de vară internaționale în Statele Unite ale Americii (2008 - Școala de Vară Internațională Universitatea Woodburry, Los Angeles, California, 2009 - proiect bilateral cu Mountain Wiew Highschool din Meridian, Boise, 2011 - Școala de Vară Internațională la Universitatea Harvard în Boston, 2012 - Școala de Vară Internațională organizată de Teaching Language Academy, Fort Landerdalle, Florida).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele, la Harlequin
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Cernavodă, Capitala Muzicii Corale
Pagina a fost generata in 1.8326 secunde