Autoritățile din Cumpăna încurajează voluntariatul

88
Autoritățile din Cumpăna încurajează voluntariatul - cumpana-1381937001.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 8-10, în localitatea Cumpăna va avea loc lansarea Grupului Local de Tineret Cumpăna, ca filială a Asociației Locale de Tineret, organizație neguvernamentală națională care implementează și dezvoltă voluntariatul în rândul tinerilor din România.

Evenimentul este împărțit în trei secțiuni: o oră de joacă la sala de sport, realizată de tinerii voluntari din Cumpăna și invitații lor, voluntari din negru Vodă și Constanța. Urmează o masă rotundă la sala de festivități a Căminului cultural din localitate și planificarea acțiunilor în rețea, activitate realizată de voluntari, la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", în laboratorul AEL.

Acțiunea face parte dintr-un parteneriat de colaborare al Primăriei Cumpăna și liceul din localitate cu Asociația Grupurilor locale de Tineret, în cadrul căruia au fost formați mai mult de 20 de tineri în tabere naționale și cursuri locale. (S.A.)

"Vânzător de suflete", la Căminul Cultural din localitate

Mâine, de la ora 17,30, la Căminul Cultural din Cumpăna, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, Fundația World Vision România, Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna, Asociația părinților Grup Școlar Cumpăna, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane  Ț" #ó– Centrul Regional Constanța organizează vizionarea filmului "Nefarious" (Vânzător de suflete").

Acțiunea are loc în cadrul campaniei desfășurate în perioada 14-18 octombrie, dedicată Zilei Europene Împotriva Traficului de Persoane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la MINAC
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : PROFESORII IES ÎN STRADĂ!
Pagina a fost generata in 1.6583 secunde