Înregistrare cu Cioacă, din noaptea dispariției Elodiei, prezentată la Curtea de Apel Pitești

148
1
Înregistrare cu Cioacă, din noaptea dispariției Elodiei, prezentată la Curtea de Apel Pitești - 15cioacarzv671eabd52f-1381937438.jpg

Articole recomandate

O înregistrare cu Cristian Cioacă de pe camerele de supraveghere dintr-o benzinărie, din 29 august 2007, a fost prezentată la Curtea de Apel Pitești, acesta apărând îmbrăcat cu o cămașă cu mânecă scurtă, deși el declarase în anchetă că în noaptea respectivă purtase o cămașă cu mânecă lungă.


Magistrații Curții de Apel Pitești au vizionat, miercuri, o înregistrare video de pe camerele de supraveghere dintr-o benzinărie, din noaptea de 29 spre 30 august 2007, când a dispărut avocata Elodia Ghinescu.


Ședința de judecată s-a desfășurat în prezența fostului polițist, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu.


Cristian Cioacă a fost întrebat de judecători dacă se recunoaște în imaginile respective, acesta confirmând acest lucru.
De asemenea, întrebat dacă mașina care apare în înregistrare este a lui, Cioacă a răspuns: "Mașina este a mea, asta pot să spun sigur. Dacă era mașina mea, înseamnă că probabil eram eu".


În imaginile respective apare Cristian Cioacă îmbrăcat într-o cămașă de polițist cu mânecă scurtă, un asemenea obiect de vestimentație fiind găsit și în râpa unde polițiștii și procurorii au făcut cercetări, descoperind și alte obiecte care duceau la concluzia comiterii unei crime, scrie mediafax.


Comentează știrea

noni
16 octombrie 2013
ups !

Ups Cioaca !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4036 secunde