CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT la 22 de ANI de ÎNCHISOARE!

370
1
CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT la 22 de ANI de ÎNCHISOARE! - cristiancioacaramaneprincipaluls-1372755874.jpg

Articole recomandate

Cristian Cioacă a primit, marți, sentința, în cazul uciderii soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor și profanare de morminte. La sentința acestuia se adaugă 5 ani în care acesta va fi lipsit de drepturi civile. În plus, Cioacă va trebui să plătească 250.000 euro daune morale. Decizia judecătorului nu este definitivă va putea fi atacată cu recurs.




Anchetatorii au precizat că, în noaptea în care ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, copilul minor al celor doi se afla în apartament. Probele criminaliștilor, prelevate din locuința Elodiei și a lui Cristian Cioacă, îl indică pe polițist responsabil de uciderea avocatei și tranșarea acesteia. Probe de sânge - identificate cu un aparat special, Crime Light, prelevate de sub zugrăveala apartamentului, au fost expertizate, stabilindu-se că grupa sanguină aparține Elodiei.


Elodia Marilena Ghinescu a dispărut de acasă la sfârșitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă, atunci polițist la Poliția din Argeș, a anunțat dispariția acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea șefei lui, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

marcu
2 iulie 2013
ziaristul e obosit

daune morale in valoare de 250.000...de ce? de dude?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4401 secunde