Răsturnare de situație în dosarul Cioacă-Elodia. Șapte martori, audiați azi

392
1
Răsturnare de situație în dosarul Cioacă-Elodia. Șapte martori, audiați azi - cristiancioaca-1380523325.jpg

Articole recomandate

Șapte martori au fost citați de Curtea de Apel Pitești pentru a fi audiați astăzi în dosarul de omor al fostului polițist Cristian Cioacă, condamnat de Tribunalul Argeș la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu.


Conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată din Argeș, audierea a trei dintre martori a fost solicitată chiar de instanța de apel, alți trei au fost citați la solicitarea procurorului, în timp ce ultimul martor, fosta bonă a minorului Patrick Cioacă, a fost citată cu mandat de aducere, la solicitarea curatorului special al copilului.


Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeș, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat și la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenție, potrivit realitatea.net.


Comentează știrea

hahaha
30 septembrie 2013
inca un barbat

acuzat fara probe, doar ca e sotul unei femei disparute... mentalitatile astea comuniste din Justitie, altoite pe feminismul agresiv, nu e bun de nimic! face doar pagube imense tuturor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6129 secunde