Azi student, mâine specialist kinetoterapeut

317
Azi student, mâine specialist kinetoterapeut - azistudent-1445012972.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de educație fizică și sport, din cadrul Universității "Ovidius", organizează o nouă activitate din cadrul proiectului "PROKINETO - Program de consiliere și dezvoltarea aptitudinilor viitorilor specialiști în kinetoterapie".

Managerul de proiect, prof. univ. dr. Damian Mirela, anunță organizarea workshop-ului cu tema "Consiliere și orientare în profesia de kinetoterapeut", sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 14, în sala A1.

Vor avea loc dezbateri legate de consilierea și orientarea în profesia de kineto-terapeut și a cunoștințelor teoretice pe care viitorii specialiști în kinetoterapie trebuie să le dețină în vederea unei inserții mai rapide pe piața muncii.

În cadrul workshop-ului, vor susține prelegeri consilierii proiectului "Prokineto", care vor sintetiza aspecte ale comunicării student-consilier, ale orientărilor moderne ale evoluției căilor de comunicare între kinetoterapeut și pacient/beneficiar.

Vor participa la acest workshop reprezentanți ai partenerilor de practică, tutori de practică și studenții selectați în grupul țintă ale proiectului, echipa managerială a proiectului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1541 secunde