BACALAUREAT 2012 / Constanța, cel mai mare procent de promovabilitate

674
4
BACALAUREAT 2012 / Constanța, cel mai mare procent de promovabilitate - bac-1346573115.jpg
Spre deosebire de procentele înregistrate în țară, la Constanța promovabilitatea s-a ridicat la 36,6%.

Nu s-a luat nicio notă de 10 și o singură notă a fost cuprinsă în intervalul 9-9,99. Cele mai multe note –  879   – sunt între 6 și 6,99.

Comentează știrea

elev nemultumit
2 septembrie 2012
am copiat la bac

Am dat Bacalaureatul la liceul din Navodari.Sunt elev la liceul din Mihail Kogalniceanu.Au fost clase in care s-a copiat la matematica pe rupte. Colegi de ai mei care in prima sesiune au luat note intre 2 si 5 au reusit sa ia acum nota 7.90. Nu cred ca poti invata matematica in doua luni si sa ajungi la un astfel de nivel. Ca sa nu mai spunem ca unii dintre acesti elevi au fost pentru care s-a iscat acel scandal la Kogalniceanu. Elevi de la fara frecventa, care fac cateva saptamani de scoala au ajuns de la note de 2 la note de 7. La biologie aceeasi situatie. Uraaa....suntem pe primul loc pe tara ...la copiat, frauda si tot ce vreti. Profesori corupti, directori corupti, inspectori corupti. Mai nou se filmeaza si copiatul pentru a lasa celor ce vin metode mai vechi de inspiratie, metode ce vor fi imbunatatite. Eu am picat ca nu am primit toate rezolvarile subiectelor......nu am atatea pile sau nu nimeresc intr-o clasa cu pilosi. Prost esti..bafta ai...

un oarecare
3 septembrie 2012
nemultumitului

Draga, daca ai fi trecut bacul, secretul asta ar fi ramas nestiut. Dar fiind unul dintre cei mai putin norocosi , hai sa aruncam cu noroi in cei ce au scapat din sesiunea asta de bac 2012 basma curata si cu diploma de bac, exament de bac fara precedent de greu mai ales pentru cei nepregatiti, ce au trecut prin liceul romanesc ca lebedele pe apa, fara ca macar un strop din cunostintele predate sa se lipeasca pe ei. RUSINE GENERATIEI VOASTRE !!!

ady
3 septembrie 2012
vulpea.....

strugurii sunt acri:)Nu neg ca nu a fost cum zici tu,de ce nu ai spus asta cand ai sustinut examenul?Daca luai examenul mai aveai aceeasi parere?

Răspuns la: am copiat la bac
Adăugat de : elev nemultumit, 2 septembrie 2012
Am dat Bacalaureatul la liceul din Navodari.Sunt elev la liceul din Mihail Kogalniceanu.Au fost clase in care s-a copiat la matematica pe rupte...
elev nemultumit
4 septembrie 2012
raspuns voua

Sunt de acord ca in cazul in care treceam bac-ul poate nu spuneam nimic. Dar voua vi se pare corect ca in unele clase sa se copieze si in altele nu? Ori toti ori niciunul. Asa ca strugurii aia si lebedele de pe apa.....nu isi au rostul . RUSINE VOUA CARE VA RIDICATI ODRASLELE IN SLAVI SI LE ARANJATI EXAMENUL. Eu nu am cui sa ii dau si ce sa dau, sau cu cine sa vorbesc....dar voi aveti, noroc de banii vostri si de pilele voastre, că, oricum, copiii dumneavoastra sunt la fel de "pregatiti" ca si mine. Nu neg ca nu am invatat suficient si 4 ani am stat in banca...dar nici drept nu este ca DOAR UNII SA COPIEZE. O colega de a mea a dat 500 euro pentru examen..dar nu a obtinut media finala. ESTE NORMAL SA FIU NEMULTUMIT.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.243 secunde