Bani pentru grupuri sanitare în toate școlile din țară

138
Bani pentru grupuri sanitare în toate școlile din țară - banipentrugrupurile1-1592404709.jpg

Articole de la același autor

Peste 31 de milioane de lei vor pleca, în următoarea perioadă, spre unitățile de învățământ din întreaga țară. Executivul a aprobat, în ședința de miercuri, 16 iunie, repartizarea sumei de 31.269.000 de lei din transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale, prevăzută în bugetul Ministerului Educației și Cercetării pe anul 2020, pentru lucrări de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități a acestora, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

"Din această sumă, 17.000.000 de lei se vor aloca în vederea continuării lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurării cu utilități a 272 de unități de învățământ preuniversitar, finanțate în anul 2019, dar ale căror lucrări nu au fost finalizate la sfârșitul anului trecut. Alte 14.269.000 de lei sunt destinate finanțării lucrărilor de amenajare a unor grupuri sanitare, precum și asigurării cu utilități a acestora, în 103 unități de învățământ preuniversitar de stat, care nu dispun de grupuri sanitare conforme", explică ministrul Educației, Monica Anisie.

Procedurile privind achiziția lucrărilor de investiții, încheierea și derularea contractului de lucrări intră în sarcina autorităților locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8594 secunde