BĂTAIE între eleve! Reacția ISJ Constanţa, în urma incidentului de la Colegiul Mircea

1494
5
BĂTAIE între eleve! Reacția ISJ Constanţa, în urma incidentului de la Colegiul Mircea - mircea1665498201-1665568198.jpeg

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, 11.10.2022, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost informat cu privire la existența unui incident desfășurat în curtea Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, incident în care au fost implicate două eleve de clasa a XI-a și, respectiv, a XII-a.


Citeşte şi INCIDENT VIOLENT la Colegiul Mircea cel Bătrân. BĂTAIE între eleve. A fost sesizată Poliția



Inspectorul Școlar General, prof. Sorin Mihai, s-a prezentat în unitatea de învățământ imediat ce a fost informat, constatând că managerii școlari au demarat procedura de acțiune specifică acestei situații: convocarea de urgență a membrilor Comisiei pentru prevenirea şi eliminarea violenţei, a faptelor de corupție și discriminării în mediul școlar și promovarea interculturalității, asigurarea prezenței consilierului școlar, precum și a reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (care la momentul respectiv se aflau în unitatea de învățământ).

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a solicitat Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța finalizarea cercetării incidentului, cu aplicarea măsurilor ce se impun, conform prevederilor legale în vigoare. În paralel, inspectorii de sector sunt prezenți la acest moment instituția școlară în vederea analizării modului de gestionare a incidentului respectiv și în vederea demarării anchetei care se impune.




Comentează știrea

Inspectorul IncurcaCraticele
12 octombrie 2022
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a solicitat Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”

Bre, lasa Politia sa vada exact ce s-a intimplat. Acuma e la ei. Dupa ce termina dinsii, vedem si cu Geografia care-ce sate e nevoie si ce cadouri minore merge colea. Geograful ala si ce mai curge pe linga el (noroi, bucurie de pasarica) pai a avut sansa. Cum adica, scoala ta si tu nu stii relatiile inter-clase (preventie nimica). Vezi mai bine la paza, poate ceva la armata cu pusca in mana. Nu se poate altfel bre, astia cu elitele prea is dusi cu pluta. Vezi si la matale cu legea cum e, citi au fost transferati pe nuci-prune-iarba.

Mihai
12 octombrie 2022
MMD, mai multe detalii

Ca de obicei cauzele si antecedentele nu conteaza, ziaristilor munciti mai mult si prezentati cauzele initiale ca efectul se vede!

C-tin
12 octombrie 2022
noi și ai lor

Exmatriculare și trimitere la scoala din sufrageria părinților. Altfel, din Colegiu se ajunge la "Cocolegiu" (si nu mai este mult) !!

Cauza-Efect V-I
12 octombrie 2022
Educatia de Acasa

7 ani asta e estenta. Nici aia cu elitele nu prea inteleg. Aici, Jurnalistic e Perfect. (V, victorie) la (I, ce vrei voi). Mai departe cu/fara elite analiza pe 100 ani si pas intermediar obligatoriu, pe 1990, etc. Acuma, asteptam la POLITIE sa vedem rezultatul si la SPITAL de sanatate (aici e cu prioritate maxima). Restul fara esenta pina nu avem rezultatul S si P.

gigel
12 octombrie 2022
CNMB

un liceu, pardon...colegiu în care toată lumea stă și fumează (ce nu trebuie) în curticica din mijloc. Toată lumea.i supărată că, deh, e înainte de salariu....PS: niște poze cu profa aia mai puneți pe net??? Poate reușește să ia problema în mână...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9923 secunde