INCIDENT VIOLENT la Colegiul Mircea cel Bătrân. BĂTAIE între eleve. A fost sesizată Poliția

3625
11
INCIDENT VIOLENT la Colegiul Mircea cel Bătrân. BĂTAIE între eleve. A fost sesizată Poliția - mircea-1665498201.jpeg

Articole de la același autor

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unei unități de învățământ din municipiul Constanța, fiica sa ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, o minoră, de 16 ani ar fi agresat-o fizic pe o altă minoră, de 17 ani.

Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, urmează a fi sesizată D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea luării măsurilor din competență.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gura lumii
11 octombrie 2022
Coruptie?

Este haos mare la acest Colegiu unde, in acest an, au absolvit 32 de elevi care au fost transferati, pe parcurs, de la alte licee? Cum a fost posibil? Probabil tot prin coruptie - vezi ,, cazul” Cabrancea! La bursa zvonurilor se aude ca Nicoara se va retrage si va fi inlocuit de nimeni altul decat amărâtul protector al duetului penal Cabrancea-Faliboga, Sorinel care deja este prof la Gimnaziul Mircea unde a intrat (cum altfel?!) pe usa din dos!

popa
11 octombrie 2022
stire

unde era profesorul de serviciu pe scoala? Sau acolo nu se presteaza ca, deh, numai inspectori...

Constantin
11 octombrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Nu mai exista selecție pe baza nivelului de pregătire!! Nu examene pentru, ci se-pi-lectie, caci nu se mai face scoala, ci socoala !

abc
11 octombrie 2022
raspuns

nu stiu unde era, stiu ca eu si cu alte 2 fete ne am implicat in ale desparte pe cele doua, fara ajutorul nimanui din cadrul didactic. iar directorul declara ca profesorul de serviciu a intervenit…

Răspuns la: stire
Adăugat de : popa, 11 octombrie 2022
unde era profesorul de serviciu pe scoala? Sau acolo nu se presteaza ca, deh, numai inspectori...
Cucu
11 octombrie 2022
Toleranta ZERO!

Exmatriculati eleva violenta ! Toleranta ZERO si in astfel de cazuri .Cum e posibil ca un elev (ELEVA ) sa ridice pumnul ? Are viitor un astfel de om ? Scuzati . Trebuie sa intrerup. Ma duc la baie sa vomit.

X Director Popa Istorie cu Lumanarea Azi
11 octombrie 2022
Eminescu 95-96 linga Avorton

Actiunea s-a petrecut "La viitoarele femei", lama vs obraz. Pai, a 2-a zi, am intirziat la scoala. Poarta Inchisa si Intrare pe la Profesori. Dl. Popa direct la beci cu noi, fumos pe lista si cu cartea de rugaciunea "viitoare" in fata. Atunci am boscorodit vre-o saptamana, azi la evaluare Perfect. Pe 2022 la Elite fara Minte nu stiu, intrebati la Geografie cum e cu Dl. Profesor.

Subiect: Piata Internationala
11 octombrie 2022
Operatiunea Comert-Exterior

Bataus de Romania cu recomandare de Geografie. Aici luam medalie de Diamant in 3 culori, pe Ruta Circuitul International de Pumni - Tras de Par - Fluier(Faut bine descintat) - Pixul Fermecat(varianta masculina cu ungere pe arc) - Orbul de Zi(seara pe intuneric). Rezolvam cu plus balanta de plati. Tot asa, cu perechea (0x1-Conducere si Suport Inspectorat eventual augumentat cu Sarpe) n-avem treaba.

Gina
11 octombrie 2022
Toleranta zero - o utopie!

Da, la pedagogic, eleva care a lovit un cadru didactic, nu a patit nimic. Toleranta zero pentru naivi! Pilele vor ramane nepatate. Atata vreme cat ROFUIP a fost schimbat in favoarea elevilor, nu vom mai vedea noi toleranta zero!

Răspuns la: Toleranta ZERO!
Adăugat de : Cucu, 11 octombrie 2022
Exmatriculati eleva violenta ! Toleranta ZERO si in astfel de cazuri .Cum e posibil ca un elev (ELEVA ) sa ridice pumnul ? Are viitor un astfel de...
Scandal la Școala nr. 8!
12 octombrie 2022
„Au mers la intimidare ca să mușamalizeze totul”

...tatăl elevului din clasa a III-a care a fost victima unei presupuse agresiuni petrecute în toaleta unității de învățământ...

Raluca
12 octombrie 2022
Nu se confirma sau nu va convine

Cum nu se confirma domn director?...

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4982 secunde