Bătălia pentru UMC/Cine sunt candidații la fotoliul de rector

3189
5
Bătălia pentru UMC/Cine sunt candidații la fotoliul de rector - umcsediunou54-1327432219.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, prof. dr. ing. Cornel Panait, rectorul Universității Maritime Constanța, intenționează să organizeze o întâlnire atât cu mass-media, cât și cu colegii pentru a prezenta un raport de activitate nu asupra celor patru ani de mandat, ci asupra tuturor celor opt ani cât s-a aflat în fruntea acestei instituții.
Surse din cadrul UMC au afirmat că în cursa pentru fotoliul de rector s-ar afla patru universitari: prof. univ. dr. ing. Lucian Băluț, prof. univ. dr. Doina Carp, conf. univ. dr. ing. Violeta Ciucur și conf. univ. dr. ing. Gelu Bătrînca. Primii doi, contactați telefonic, au declarat că Regulamentul de organizare a alegerilor la UMC nu le permite participarea având funcții politice. Lucian Băluț este președintele organizației municipale a PSD, iar Doina Carp este consilier județean din partea aceluiași partid. Ei ar putea candida doar în eventualitatea în care ar decide să demisioneze din funcțiile deținute în partid.
În schimb, Violeta Ciucur a declarat că "este posibil să candideze", iar Gelu Bătrânca a confirmat că va candida.
Alegerile pentru funcția de rector al Universității Maritime Constanța sunt programate pentru 12-13 martie.



Comentează știrea

ana
25 ianuarie 2012
lucian balut

dl.lucian balut,care vad ca e psd ist infocat,deh ''persoana de vaza'',prin anii 90 cind se organiza vreun concurs pt.ocupare de post la catedra dlui in cadrul UMC, alegea concurente '' dotate'' adica tite-cur,minte ioc,iar eu cu lucrare de nota 10 am fost obligata sa renunt,pe motiv ca ''sefu asa vrea, e aranjata treaba'' .macar acei lectori sau ce erau pe vremea aceia au avut bunul simt sa ma felicite pt.cunostintele mele...sefului lor pot sa i spun doar RUSINE. astia sunt cei ce reprezinta institutii de valoare,niste comunisti ,niste oportunisti,care au ajuns in functii nici ei nu mai stiu cum si prin ce miracol...oare titlurile alea pompoase tot prin genul acela de examene le a obtinut? cind unul ia nota si altul postul?...

Antic
25 ianuarie 2012
Votati Batrinca!

Singurul care merita sa fie in functia de Rector este dl. Gheorghe Batrinca. Este cinstit, nu cere spaga, nu trece studentii pe pile, e bine pregatit si chiar se pricepe la economia maritima. Mult succes domnule profesor!

Balut Lucian
25 ianuarie 2012
Draga Ana

Draga Ana, Nu imi amintesc de un asemenea moment. Totdeauna am avut grija ca nota de la un anumit examen sa fie peste orice alt tip de interventie. De altfel eu nu dau niciodata note studentilor mei. Intotdeauna dau numai teste ce sunt corectate de studenti sub supravegherea mea. In masura in care totusi crezi ca ai fost nedreptatita te rog da-mi detalii pe adresa [email protected]. Marturisesc ca este pentru prima data in ultimii 31 de ani cand primesc un asemenea repros. Cu ajutorul tau pot indrepta eventuale greseli.

Doina Manea
25 ianuarie 2012
batlia pentru UMC

L-am cunoscut pe D-l Balut care este incoruptibil, corect si cred ca face politica , ca asa este la moda, dar in rest... est un OM de toata isparava. Iar la examene trabuia "sa sti" nici "verzii" si nici "rozalii" nu faceu nota buna cu D-l Balut.A fost un Om care a ajutat f. mult studentii si masterantii.Felicitari pentru toata activitatea D-lui Balut.

Ion Dov
27 ianuarie 2012
Publicitate ieftina

Domnule Profesor Balut, Cred ca nu este cazul sa va faceti probleme. Este o perioada electorala care rascoleste apele mai putin adanci ale UMC-ului. Apar fie fictiuni de genul asta, sau ies la suprafata diverse chestii neacademice... Cred ca toti 'ambitiosii' sunt sanctionati prin astfel de acuzatii, daca altele nu se gasesc. Cine face chestia asta? Nu stiu cine este 'concurenta', insa m-as uita cine beneficiaza la maxim de succesiunea aceasta de postari!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde