Bătălie la vârful ISJ! Cine își dorește să devină al doilea adjunct al Gabrielei Bucovală

4291
14

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, între 3 și 11 aprilie, la sediul Ministerului Educației Naționale, va avea loc o nouă rundă de concurs pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari generali adjuncți, la Constanța fiind liber un singur post, pentru care s-au depus trei dosare. 


Așa cum v-am mai informat, în organigrama ISJ existau, până anul trecut, trei posturi de inspectori adjuncți, ultima "triadă" fiind formată din prof. Alina Codreanu (numită cu concurs), respectiv prof. Andreea Artagea și prof. Iris Sarchizian (detașate în interesul învățământului). Între timp, mandatul ultimelor două detașate a încetat, prof. Artagea reîntorcându-se la Casa Corpului Didactic, iar prof. Sarchizian câștigând concursul pentru funcția de director la Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir". 


Începând cu jumătatea lunii februarie, a fost numită cu detașare prof. Adriana Gheorghe, titular al catedrei de educație fizică a Liceului Tehnologic "Axiopolis" din Cernavodă, care face echipă cu prof. Alina Codreanu, ambele în calitate de adjuncți. De altfel, prof. Gheorghe este unul dintre cei trei candidați care și-au depus dosar pentru concursul de săptămâna viitoare. 


I s-au alăturat în dorința de a ajunge pe fotoliul de "general adjunct" prof. Daniela Diaconu, inspector școlar pentru management instituțional, și prof. Anca-Iuliana Dragomir, inspector școlar pentru proiecte educaționale. 


Ce condiții trebuie să îndeplinească


Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul general adjunct, se numără gradul I sau titlu științific de doctor, o vechime de cel puțin opt ani în învățământ, dar și o recomandare sau caracterizare vizând calitățile profesio-nale, manageriale și morale din partea consiliului profesoral al unității de învățământ sau din partea consiliului de administrație al inspectoratului școlar ori recomandarea senatului universității sau a organului de conducere al instituției în care candidatul își desfășoară activitatea la data înscrierii la concurs. 


Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelele de curriculum vitae, declarația pe propria răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa cadru a postului de inspector școlar general adjunct, precum și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afișează atât la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, cât și la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
profesor
28 martie 2017
slabe sanse

Cele trei doamne inscrise au slabe sanse.

Anca
29 martie 2017
Anca

Sa nu o subestomam pe Anca. Mizeaza pe calitatile sale fizice.

colegu1
29 martie 2017
va roade oftica

adevaru e ca in comparatie cu stafida de diaconu si domnul gheorghe.... macar sa arate naibii bine

Alina
29 martie 2017
Concurs

Deja se cunoaște rezultatul. E de notorietate publică prietenia dnei general cu Daniela Diaconu.Restul... e cancan.

Alina
29 martie 2017
Concurs

Deja se cunoaște rezultatul. E de notorietate publică prietenia dnei general cu Daniela Diaconu.Restul... e cancan.

Profesor
29 martie 2017
Bucovala vrem sa pleci

Bucovala sa plece sa se organizeze concurs! Este incapabila si fara pricepere. Uratenia fizica si interioara ne deprima sau este comica de cele mai multe ori. Sa plece slugile de partid.

Popa Picu
29 martie 2017
Diaconu

Diaconu a facut atac cerebral si-a pierdut cunostinta. A fost in coma prin spitale acum o luna. Are creierul pilaf. Speram sa nu se repete nefericitul eveniment cand a murit un om in wc ISJ.

profesorul de serviciu
29 martie 2017
...cum se spunea pe timpuri:

...daca nu este bun la clasa, il punem inspector!

profesorul de serviciu
29 martie 2017
...cum se spunea pe timpuri:

...daca nu este bun la clasa, il punem inspector!

Director
29 martie 2017
Bucovala-Diaconu

Bucovala si Diaconu sunt slugi proaste ale partidelor politice. Incompetente si proaste profesoare. Lipsa de calitati morale si profesionale ale gastilor din ISJ este arhicunoscuta. Proastele au si ifose specialiste. Pana sa ajunga in ISJ nu stiau decat ele ca sunt proaste.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8033 secunde