Benzile desenate încă fac fericiți elevii și studenții

100

Articole de la același autor

American Corner din cadrul Universităii "Ovidius" din Constanța a organizat evenimentul "Drawing Competition on Comic Books Heroes". Activitatea a fost condusă de CPT Jonathan Mleynek, SGT Daniel Hutchinson, SFC Levi Duran și SSG Julio Mendoza, Civil Affairs Specialists, care au prezentat eroii revistelor de benzi desenate americane: Captain America, Superman, Batman, Iron Man, X-Man și alții. La acest concurs s-au înscris elevi îndrumați de prof. de limba engleză Felicia Georgescu, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", dar și studenți de la Facultatea de Litere, specializarea Studii Americane.

La propunerea prof. Felicia Georgescu și a elevilor, pe acest subiect, au creat singuri costumele, au prezentat propriile creații în diferite tehnici, desene, picturi, postere pe tema aleasă.

În cadrul acțiunii s-au purtat discuții pe tema aleasă, dar și pe subiecte legate de Statele Unite, iar la final participanții au avut ocazia să socializeze cu invitații americani și au imortalizat momentul în câteva fotografii de grup.

Cele mai apreciate lucrări și prezentări au fost premiate cu dulciuri oferite de invitații americani și obiecte personalizate cu sigla American Corner, oferite de Centrul Cultural American de la București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Invitație la bal, la Constanța
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de pictură, la Mangalia
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Doliu în literatură!
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Primăvara la Paris"
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Recital de flaut, la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 1.4987 secunde