Concurs de dans sportiv lansat de Liceul "Rosetti"

226
Concurs de dans sportiv lansat  de Liceul
De mâine, 15 aprilie, elevii de gimnaziu și liceu constănțeni sunt așteptați să participe la Concursul de dans sportiv școlar organizat de Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța.

Organizatorii își propun să stimuleze activitățile artistice la nivelul învățământului gimnazial și liceal și să valorifice potențialul creativ al elevilor și cadrelor didactice coordonatoare.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: gimnaziu și liceu, tinerii având posibilitatea să concureze cu dansuri moderne, dansuri de caracter (oriental, țigănesc, spaniol, argentinian, polonez, italian, maghiar etc.), dans sportiv, dans cu temă pe diferite tipuri de muzică (break-dance, hip-hop), majorete.

Fiecare școală va fi reprezentată de un singur număr de dans, executat de elevi în perechi sau în grup de maximum 12 membri. Fiecare coregrafie trebuie să nu depășească trei minute, fiind punctate originalitatea, expresivitatea, concordanța costum - dans, sincronizarea, selectarea tematicii dansului în concordanță cu vârsta elevilor și coregrafia. Înscrierile se pot face până pe data de 15 mai.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7399 secunde