Buciuceanu își aduce "Nepotu’" în vizită, la Constanța

390
Teatrul de Comedie București aduce la Constanța, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe data de 21 aprilie, de la ora 19, spectacolul "Nepotu’", de Adrian Lustig. În distribuție - Tamara Buciuceanu și Șerban Pavlu, iar regia aparține lui Horațiu Mălăele.
"Robustă ca o locomotivă germană, puternică și violentă ca bombă de la Los Alamos, mieroasă sau mieunată, ca pisicile desenelor animate, frumoasă cât s-a putut, sperioasă și pițigăiată, melancolică sau tandră ca filmele indiene, dansantă și țopăitoare, când cele de vârsta ei s-au vândut de mult resemnării, cântând în falset ca mine sau pe bune ca Frank Sinatra, imprevizibilă ca ziua de mâine, Tamara Buciuceanu este o imensă uzină plutitoare pe oceanul artelor atât de dramatice, o minune singulară, născută anume să ne uluiască", își argumentează Horațiu Mălăele demersul teatral pe pagina electronică a Teatrului de Comedie.
Prețul unui bilet la acest spectacol costă 50 de lei, iar piesa a mai fost așteptată la Constanța în cursul lunii trecute. Biletele se pun în vânzare începând de mâine, 8 aprilie, la casa de Cultură a Sindicatelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.033 secunde