Bugetele instituțiilor de cultură, rectificate

78
Bugetele instituțiilor de cultură, rectificate - ceprimariiauprimitbanisiceedilis-1436949535.jpg

Articole de la același autor

Mâine, va avea loc ședința ordinară a Consiliul Județean Constanța, începând cu ora 12, în Sala "Remus Opreanu" din cadrul 
Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se va afla proiectul de hotărâre privind actualizarea Monografiei economico-militară a județului pe anul 2015 și proiectul privind aprobarea structurii serviciilor și tarifelor prin care se constituie veniturile proprii ale Camerei Agricole Constanța. Un alt proiect de pe ordinea de zi se referă la rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli, Listei de investiții, Organigramei și a Statului de funcții pe anul 2015 pentru Biblioteca Județeana "I. N. Roman" Constanța. 


De asemenea, în atenția aleșilor județeni se va găsi proiectul de hotărâre privind modificarea Anexei nr.6 din "Hotărârea Consiliului Județean Constanta nr.5/2007 privind stabilirea unor tarife, taxe și taxe speciale pentru anul 2007". Proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei și statului de funcții pe anul 2015 pentru Teatrul de Stat Constanța și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și numirea unui membru în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Stiințe ale Naturii sunt alte proiecte de hptărâre care vor fi dezbătute.
Și rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanta se va afla pe ordinea de zi.


Tot mâine, aleșilor județeni li se va supune atenției și proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Consiliului Local Lipnița asupra obiectivului « Sistem de alimentare cu apă a localității Carvăn», proprietate publică a județului Constanta.(


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5752 secunde