CONSTANȚA, ZGUDUITĂ DE UN CUTREMUR. L-AȚI SIMȚIT?

2908
4
CONSTANȚA, ZGUDUITĂ DE UN CUTREMUR. L-AȚI SIMȚIT? - seismo1433614303-1436950161.jpg

Articole de la același autor

Constanța a fost zguduită, în urmă cu câteva minute, de un cutremur destul de puternic. Potrivit Institutului Național de Fizica Pământului, seismul a avut loc în Marea Neagră, la 30 de km adâncime.


Cutremurul a fost înregistrat la ora 11,30 și a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter. Acesta a fost resimțit în oraș, dar și în stațiunile de pe litoral.



Comentează știrea

hero
15 iulie 2015
hero

a iesit herodot din casa

Cosmin
15 iulie 2015
Urgent! Bani acum! Real!

Urgent! Bani acum! Real! Trebuie doar sa faci pasul de a te convinge ca aceasta oferta este serioasa si reala! Si te vei convinge extrem de repede! E bine sa profiti neaparat de aceasta sansa! Metoda de lucru este foarte simpla si accesibila pentru toti! Cere detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

tabitta
15 iulie 2015
mesaj

CAUTAM PERSOANE IN TOATE COLTURILE TARII INTERESATE DE MUNCA LA DOMICILIU! Indiferent de ce faci acum, daca ai cunostinte medii in folosirea unui calculator, cu doar 1-2 ore de munca online pe zi pentru o activitate independenta iti poti asigura un venit lunar pasiv mai mult decat decent. Un sistem testat pentru a castiga bani in timpul liber. Acum si aici ai gasit exact ceea ce iti trebuie. Ofer detalii la adresa de email: [email protected] In email atasati un cv sau un nr.de telefon pt a va putea contacta ulterior.

Florin
16 iulie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Vrei sa ai independenta ta financiara, sa ai propriul tau succes , sa fii un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fii propriul tau stapan? Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul.Daca esti interesat trimite textul ,,info'' la adresa: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Actual : Cutremur de 7 grade!
Pagina a fost generata in 0.9095 secunde