Super-concert, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

"Bună seara, prieteni!" Să fie rock, să fie Iris

256

Articole de la același autor

După ce a încercat, timp de trei ani, diferite proiecte muzicale, Cristi Minculescu a revenit în trupa Iris, în cel de-al patrulea mandat, după plecările și revenirile din 1980, 1990 și 2012.

Și pentru ca revenirea la trupa cu care a schimbat definitiv muzica rock românească să nu treacă în banal, au pornit împreună, pe 18 septembrie, într-un turneu național, intitulat "Din nou împreună", programat să parcurgă 14 orașe, printre care și Constanța.

Luni, 12 octombrie, de la ora 19, turneul ajunge pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, unde vor răsuna hituri precum "Cine mă strigă în noapte", "Doamna în negru", "Să nu crezi nimic" și "De vei pleca".

Și poate cu puțin noroc, constănțenii vor avea parte, după spectacol, de o sesiune foto și de autografe cu Cristi Minculescu, așa cum s-a întâmplat deja în orașele prin care au trecut.

De altfel, în urma unuia dintre aceste concerte, îndrăgitul solist afirma că s-a bucurat să vadă "cum suporterii noștri vechi vin acum la concertele noastre însoțiți de copiii lor. Încrederea lor neclintită în noi ne-a făcut să pornim din nou la drum în această formulă".

Prețul biletelor este de 60, 79, 99, 109 și 130 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert tribute AC/DC, la Phoenix
Pagina a fost generata in 1.6685 secunde