Bunicii din Medgidia stau pe net

176
Bunicii din Medgidia stau pe net - buniciidinmedgidia-1395851538.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă se desfășoară campania națională de incluziune digitală, "Hai pe net!", care face parte din programul "Get online week 2014" derulat la nivel european. Evenimentul se desfășoară până pe 30 martie în 30 de țări, cu scopul de a sprijini mii de oameni în obținerea de cursuri de formare și certificare în domeniul TIC și acces la locuri de muncă.  
Biblioteca Municipală Medgidia s-a implicat în această campanie cu scopul de a aduce un plus de informație persoanelor care vor participa la activitățile desfășurate. Un număr de 10 pensionari au participat la o completare a cursului de alfabetizare digitală, deja existent la Medgidia. Aceștia au fost familiarizați cu rețelele de sociali-zare și cu programele de videoconferință, precum Skype. La activitate a luat parte și o clasă de 27 de elevi de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia. Pentru că elevii sunt deja familiarizați cu mediul online, acestora li s-au prezentat materiale despre siguranță și securitate online, pentru a preîntâmpina posibilele pericole din online, dar și-au testat abilitățile IT și pe site-ul www.skillage.eu. 
Astfel de activități corelate cu lumea digitală vor avea loc până vineri, 28 mar-tie, la Biblioteca Mu-nicipală Medgidia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4171 secunde