Primăria Medgidia începe curățenia de primăvară

150
Primăria Medgidia  începe curățenia de primăvară - curatenieprimavara-1394733112.jpg

Articole recomandate

Primăria Municipiului Medgidia profită de vremea frumoasă pentru a da start la curățenia de primăvară. Campania de curățenie va începe în data de 17 martie și va cuprinde lucrări de salubrizare a sectoarelor de drum din municipiu, mai exact, vor fi curățate străzile, trotuarele și aleile pietonale și vor fi igienizate parcurile și spațiile verzi din municipiu. 
Primăria Municipiului Medgidia face un apel la toți cetățenii să sprijine această acțiune, prin participare directă și implicare în activitățile de salubrizare a zonelor aferente propriilor locuințe, mai exact căi de acces, spații verzi, locurile de parcare pe care le folosesc, precum și în jurul garajelor pe care le dețin. Apelul este adresat atât oamenilor care locuiesc la case, cât și asociațiilor de proprietari.
Ridicarea deșeurilor care rămân în urma acțiunilor de curățenie a asociațiilor de proprietari se va face gratuit, la solicitare telefonică, în ordinea solicitărilor, la numărul de telefon al Primăriei Municipiului Medgidia. După finalizarea campaniei de curățenie, vor începe și lucrările de plantare de arbori, arbuști și plante de sezon, care vor aduce un plus de frumusețe orașului.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2691 secunde