Galerie Foto și VIDEO / NOAPTE DE COȘMAR LA MEDGIDIA! EXPLOZIE URMATĂ DE INCENDIU! 11 VICTIME, 27 DE APARTAMENTE DISTRUSE / UPDATE

2300

Articole de la același autor

O explozie devastatoare a avut loc aseară într-un bloc cu patru etaje, situat pe b-dul Independenței din Medgidia. Deflagrația a fost urmată de un incendiu puternic, care a afectat 20 de apartamente din imobil, plus încă alte șapte din blocul vecin. Explozia a fost provocată de o acumulare de gaze, de la o butelie.


11 persoane au fost transportate de urgență la spital. Patru dintre acestea sunt în stare gravă din cauza arsurilor suferite, fiind trimise către spitalele din Capitală. 


- UPDATE - Pagube materiale uriașe și 11 persoane transportate la spital, dintre care patru în stare gravă - așa se prezintă situația în cazul exploziei devastatoare din zona Balada a municipiului Medgidia. 


Primarul spune că familiile care locuiesc în blocul în care s-a produs deflagrația au fost evacuate aseară, pentru că pe scara blocului nici nu se putea respira. Pagubele sunt imense, însă din fericire, structura de rezistență nu a fost afectată. 


"Familiile din bloc au fost evacuate azi noapte, pentru că nu se putea respira acolo. Au fost cazați la hotelul Primăriei, iar de astăzi se întorc la casele lor, cu excepția celor patru care locuiesc în apartamentul în care a avut loc explozia. Structura de rezistență a clădirii nu a fost afectată. Acum se va face intervenția pentru repunerea în funcțiune a utilităților. Toată familia care locuiește în apartamentul în care a avut loc explozia este la spital la București. Situația lor este complicată. Bărbatul care făcea mutarea gazelor dintr-o butelie în alta este cel mai grav. Sunt multe apartamente distruse, geamuri sparte, uși scoase din balamale", a declarat, pentru Cuget Liber, Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia.


- UPDATE - Scene de groază, azi noapte, în Medgidia. După producerea deflagrației, în timpul exploziei, George Chiriță, bărbatul care efectua operațiunea, a luat foc instantaneu. Panicat, acesta se pare că ar fi sărit de la balcon, de la etajul al doilea al imobilului în care locuia. Acesta a avut noroc, căzând pe copertina de la balconul etajului inferior. 


La scurt timp, soția și copilul acestuia, Georgiana și Laura, de opt ani, l-au urmat și au sărit de la etaj, acestea fiind prinse cu ajutorul unor pături de jandarmii ajunși la fața locului. Culmea este faptul că bărbatul lucra la o firmă care se ocupă cu comercializarea buteliilor. 










Sursa VIDEO: TV ALPHA MEDIA








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Social : Mâine se oprește apa la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.6251 secunde