Bursă dacă vreți să predați în Japonia

312

Articole recomandate

Profesorii de gimnaziu sau liceu care doresc să-și îmbunătățească pregătirea profesională pot obține o bursă de un an și jumătate în Japonia, printr-o nouă ediție a programului "Teacher training program" a cărei lansare a fost anunțată de ambasada acestei țări. 
Bursele vor fi acordate pentru perioada octombrie 2013 - martie 2015. Candidații trebuie să fie profesori de liceu sau gimnaziu cu cel puțin cinci ani de practică pedagogică. De asemenea, candidaților li se cere să aibă vârsta sub 35 de ani (născuți la sau după 2 aprilie 1978) și să cunoască foarte bine limba engleză. La momentul înscrierii nu sunt neapărat necesare cunoștințe de limba japoneză. 
În vederea selecționării candidaților, Ambasada Japoniei va organiza un examen de limba engleză și un interviu cu candidații care obțin rezultate deosebite la testare. Examenul de selecție a candidaților va avea loc la data de 23 februarie, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, iar interviul la data de 8 martie, la sediul Ambasadei Japoniei. 
Persoanele interesate de acest program sunt rugate să contacteze secția culturală a Ambasadei Japoniei până la data de 15 februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3955 secunde