În atenția studenților constănțeni

Bursele Fulbright - pașaport pentru America

467
Comisia Fulbright din România anunță deschiderea competiției International Fulbright Science and Technology Award 2010, prin care se acordă studenților, absolvenților și masteranzilor români de la universități de stat și private burse doctorale în domeniul ingineriei, tehnologiei și științelor exacte, la universități de elită din Statele Unite ale Americii.
Bursa vizează discipline precum: Aeronautică, Astronomie, Agronomie, Astronomie și Științe planetare, Biologie, Inginerie biomedicală, Chimie, Automatizări și Calculatoare, Inginerie electrică, Chimie industrială, Construcții, Inginerie mecanică, Oceanografie, Petrol și Gaze, Științele mediului, Geologie, Știința informațională și a sistemelor, Știința materialelor, Matematică, Neurologie, Științe cognitive, Sănătate publică (cu focalizare pe cercetare teoretică) și Fizică.
Durata bursei este de trei ani (începând cu august 2011), iar data limită de înscriere este 25 aprilie 2010. Candidații trebuie să aibă cetățenie română, diplomă de licență înainte de 1 august 2011 și fluență în limba engleză.
Pentru înscrierea în concurs toți candidații trebuie să depună un formular online care poate fi accesat pe https://apply.embark.com/student/fulbright/international, însoțit de diploma de licență sau adeverința de la facultate, foi matricole, împreună cu traducerile acestora și scrisori de recomandare.
Mai multe informații se găsesc pe site-ul www.fulbright.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1891 secunde