"Cafeneaua de psihologie" cu numărul șase

473
Liceul Teoretic "Traian" va găzdui , pe 26 februarie, în organizarea Fundației Părinților Plus D și alături de Cabinetul individual de psihologie al familiei Bălan, cea de-a șasea ediție a "Cafenelei de psihologie".
Un experiment care s-a dovedit de succes, după cum avea să ne declare Adrian Topor, președintele fundației, și care înregistrează solicitări tot mai numeroase atât din partea tinerilor, dar și a părinților. "Manifestarea științifică este dedicată familiei din societatea românească, persoanelor preocupate de psihologie, sănătate, educație, dezvoltare personală și promovează dialogul deschis între psihologi și participanți. «Cafeneaua de psihologie» oferă un parteneriat de încredere pentru toți cei care vor să împărtășească experiența și cunoștințele lor profesionale prin implicare prietenească, sinceră, inteligentă", a mai adăugat același interlocutor.
Iată care sunt temele propuse spre dezbatere: "Puterea cuvintelor - optimizarea comunicării", "Destinul uman între scenariul de viață și realitate", "Atitudine și comunicare", "Comunicare și managementul conflictului", "Zece sfaturi psihologice pentru trup și suflet sănătos", "Dezvoltarea abilităților emoționale și sociale la preșcolari prin tehnici de grup".
În cazul în care ați decis să participați la unul dintre aceste ateliere ale "Agendei Cafenelei de Psihologie" și doriți să participați puteți trimite, până la data de 24 februarie, un e-mail pe adresa [email protected], cu următoarele date: Numele și prenumele participantului și titlurile atelierelor alese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.567 secunde