Campionatul Mondial de Robotică din Houston, câștigat de o echipă românească

396
Campionatul Mondial de Robotică din Houston, câștigat de o echipă românească - robotica-1650989781.jpg

Articole de la același autor

Campionatul Mondial de Robotică din Houston a fost câștigat de echipa Delta Force de la Liceul Național de Informatică din Arad. Este prima echipă internațională care reușește acest lucru.


Potrivit Antena3.ro România a fost reprezentată la competiția organizată în Statele Unite ale Americii de trei echipe. În total, la concursul care a avut loc în Houston, cel mai prestigios concurs internațional de robotică, în perioada 20-23 aprilie, au participat 160 de echipe.

Tinerii au anunțat reușita pe pagina de Facebook: ”am scris istorie! Este greu de descris ce simțim în acest moment! Suntem extrem de bucuroși că am reușit să facem ceea ce mulți credeau imposibil, chiar și noi, am câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston!!!”


”Suntem prima echipă internațională care a câștigat campionatul. Suntem mândrii că am putut aduce victorie Aradului, României și comunității FTC din România!”


Ambasada României în Statele Unite ale Americii a reacționat. Diplomații i-au felicitat pe liceeni români pentru performanța lor.

”Felicitări echipei de robotică Delta Force a Liceului Național de Informatică din Arad pentru câștigarea Campionatului Mondial de Robotică din Houston! Anul trecut, echipa Delta Force a vizitat Ambasada României cu ocazia participării la o altă competiție americană importantă de robotică, desfășurată în statul Maryland”, se arată pe pagina oficială a Ambasadei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2213 secunde